Jury MKB Duurzaamheidsprijs Den Haag

By November 26, 2014Nieuws

mkb-den-haagVanavond om 17:00 uur zal de  MKB Duurzaamheidsprijs 2014 Den Haag worden uitgereikt. Jeanette van Uffelen voorzitter van de MKB Duurzaamheidsprijs Den Haag vroeg me om deel te nemen in de jury. Inspirerend en een mooie kans om te zien welke initiatieven er leven in Den Haag.

 

“De jury heeft besloten. Twee bedrijven zijn genomineerd en één bedrijf krijgt de aanmoedigingsprijs.
Green Passion en Wisselbekers.nl zijn genomineerd voor de MKB Den Haag Duurzaamheidsprijs 2014. Op woensdag 26 november wordt de prijs uitgereikt door wethouder Joris Wijsmuller bij Siemens Nederland in Den Haag. De jury kiest uit de twee genomineerden een winnaar. Ook wordt er een aanmoedigingsprijs uitgereikt aan het bedrijf Juice on Wheels.De jury heeft uit de ingezonden aanmeldingen een eerste selectie gemaakt. Vervolgens zijn deze bedrijven bezocht. Op basis van alle informatie heeft de jury Green Passion en Wisselbekers genomineerd. Deze bedrijven hebben in hun bedrijfsvoering en/of productontwikkeling aangetoond innovatief te zijn op het gebied van duurzaamheid. Juice on Wheels krijgt 26 november de aanmoedigingsprijs.
Wilt u bij de uitreiking aanwezig zijn, dan bent u van harte welkom. Locatie 26 november is Siemens Nederland. Vanaf 16.30 uur is de inloop. De prijsuitreiking vindt vanaf 17.00 uur plaats en na afloop is er een gezellige borrel met heerlijke hapjes. Aanmelden kan via duurzaam@mkbdenhaag.nl.”

Van de website MKB Den Haag