Contact

Afspraak maken

Bent u op zoek naar een architect voor een woning, kantoor of recreatie woning die vanzelfsprekend volgens duurzame principes wordt ontworpen? Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Als het gaat om een woonhuis hoop ik in een kennismakingsgesprek een beeld te krijgen van hoe u wilt / jullie willen wonen, wie u bent, hoe een (ideale) dag eruit ziet voor nu en in de toekomst. Hoe u denkt over duurzaamheid en in welke mate, van energie zuinig tot autarkisch. Wat u belangrijk vindt in de toekomstige woning: een woonkeuken, een zonnig plekje, een veranda, een speciale ruimte, een bijzonder meubelstuk etc. etc.

Uiteraard is het voor mij belangrijk om te weten welk budget er beschikbaar is.

Dit geldt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Voor een kantoor of een ander bouwwerk hoop ik in een kennismakingsgesprek ook een beeld te krijgen van wensen, gebruikers, dromen, toekomstdoelen en budget.

Daarnaast zal ik toelichten wat u van mij kunt verwachten, hoe ik werk en hoe het proces er van schets tot oplevering uitziet.

Een ontwerp- en bouwproces is een intensieve samenwerking. Ik vindt het heel belangrijk dat we beide het gevoel hebben op een lijn te zitten, voor we van start gaan. Vandaar een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bezoek adres:

Smart Design Studio is gehuisvest

@ Studio KLIEK

Westeinde 81
2512 GV
Den Haag
info@smartdesignstudio.nl